Мої домашні морозива

Мої домашні морозива різних смаків.

Пробувала різні варіанти рецептів, але обрала собі загальну технологію наступну. Дуже бюджетно. 3 жовтка взбиваємо з 150 грам цукру до білої піни і додаємо у молоко, розігріте до 80 градусів. Не даємо закіпити, тримаємо ще деякий час на вогні. Знімаємо і даємо охолонути. Докидаємо туди подріблені блендером фрукти. Далі перемішуємо і ставимо на ніч в морозилку. Але так вийде як морожений сік, дістаємо, ще раз блендером до консистенції каші його перебиваємо і знову даємо замерзнути. Тепер ми отримуємо консистенцію ближче до морозива.

В арсеналі маємо вже наступні смаки: малина, смородина, шоколад, банан, шовковиця, лохина, чорниця, персик, слива, алича, віноград білий і темний, порічка, диня, кавун, кизил, ожина, полуниця, манго, черемха, груша, обліпиха, а ще навіть помідор і огірок

 

Добавить комментарий